Afdelingen

Ribbels: 6 tot 8 jaar

De jongste leden zijn de ribbels. Samen met hun leiding leven ze in een fantasiewereld waar kabouters en reuzen leven. Iets mooi knutselen? Met z’n allen een schat gaan zoeken? Gekke bekken trekken? De ribbels weten wat plezier is. Deze groep krijgt met veel goesting leiding van leider Robin, leidster Emma, leidster Rocky, leidster Rania en leidster Eline.

Ontdek de komende ribbelactiviteiten!

Een vraag voor de ribbelleiding? Bel of mail!

Rupsje ribbel, afdelingsfiguurtje van de ribbels

Speelclub: 6 tot 9 jaar

De speelclubleden durven al wat meer dan de ribbels. Ze spelen vol moed politie en dief en wandelen in een goed tempo een pijlentocht uit. Hun eerste koekjes bakken? Dat moet smaken. Zo snel mogelijk een waterestafette uitlopen? Ook dat hoort bij de speelclub. Deze bende wordt dit jaar geleid door leidster Sarah, leidster Sarah, leidster Jasmine, leidster Martha, leidster Manon en leidster Federika.

Ontdek de komende speelclubactiviteiten!

Een vraag voor de speelclubleiding? Bel of mail!

Mazzel, afdelingsfiguurtje van de speelclub

Rakwi’s: 9 tot 12 jaar

De rakwi’s zijn misschien wel de coolste van de hele Chiro. Tijdens weekend op ruiltocht je avondeten verzamelen? Je verstoppen in het park tijdens een groot spel? Op kamp alle afdelingen uitdagen met touwtje trek? Dat is allemaal typisch rakwi. Deze hyperactieve bende wordt onder controle gehouden door leider Kos, leidster Marie, leidster Linette en leidster Aliyah.

Ontdek de komende rakwi-activiteiten!

Een vraag voor de rakwileiding? Bel of mail!

Sjoepap, afdelingsfiguurtje van de rakwi’s

Tito’s: 12 tot 14 jaar

De tito’s gaan al eens met de fiets weg. Of ze zetten de Meir op stelten met een groots stadsspel. Keihard winnen in een hevig spel? Of je om ter gekst schminken als superster voor een talentenshow? Het kan allemaal gebeuren bij de tito’s. Deze jongens en meisjes krijgen dit jaar leiding van leider Adriaan, leidster Xante, leidster Catherine en leidster Pam.

Ontdek de komende tito-activiteiten!

Een vraag voor de titoleiding? Bel of mail!

Flamm en Spetter, afdelingsfiguurtjes van de tito’s

Asketi’s: 14 tot 18 jaar

De asketi’s zijn een samensmelting van de keti’s en de aspiranten. Dit zijn de twee oudste afdelingen die net daarom de graafste avonturen beleven. Twee afdelingen samen? Dat kan alleen maar dubbel zo graaf zijn! Deze coole bende krijgt leiding van leider Milton en leidster Caithlin.

Ontdek de komende asketi-activiteiten!

Een vraag voor de asketileiding? Bel of mail!

Bo de bever, afdelingsfiguurtje van de keti’s Freek de egel, afdelingsfiguurtje van de aspiranten

Chiro Lore
Hertsdeinstraat 25, 2018 Antwerpen
info@chirolore.be
BE21 7755 9342 4803
Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Foto- en video-afspraken | Vrijwilligersstatuut