70 jaar Chiro Lore

Chiro Lore bestaat dit werkjaar 70 jaar, hoera! En dat vieren we op verschillende manieren.

Jaarkalender 2019

Je kan een jaarkalender van 2019 kopen met daarin foto's van vroeger opnieuw gemaakt met leden van nu. En dat voor slechts 10 euro! Bestellen kan tot eind november op chirolore.be/jaarkalender.

Retro jaarkalender 70 jaar Chiro Lore

Boek 70 jaar Chiro Lore

We werken nog hard aan een boek met foto's, illustraties en interviews. Vanaf maart 2019 krijg je meer info en kan je bestellen.

Feestdag 70 jaar Chiro Lore

Op zaterdag 29 juni 2019 organiseert de Chiro een feestdag om het 70-jarig bestaan af te sluiten. Alle oud-leiding, oud-leden, leden, ouders en sympathisanten zijn dan welkom. We vieren dat met lekker eten, filmvoorstellingen, groepsfoto's, muziek en nog zoveel andere dingen. Hou deze datum vrij, zeker als je gezichten van vroeger wilt zien!

Filmvoorstellingen? We vonden verschillende films terug van vroeger en lieten deze professioneel digitaliseren. Hieronder een klein voorproefje!

#throwbackthursday #tbt #70jaarchirolore

We digitaliseerden meer dan 10.000 (!) foto's. Iedere donderdag vind je een foto van vroeger terug op Facebook en eentje op Instagram. Des te meer reden om de Chiro te volgen op deze kanalen!

#throwbackthursday 70 jaar Chiro Lore

Lied 70 jaar Chiro Lore

Speciaal voor het 70-jarig bestaan maakte de retroband De Love Me Tenders een nummer. Deze geweldige band bestaat o.a. uit oud-leiders Vincent en Thomas. Voor de clip gebruikten we beelden van het laatste Chirokamp, de opnamesessies én het filmarchief van Chiro Lore. Beluister het hieronder.

Opnaaier 70 jaar Chiro Lore

Alle leden krijgen een opnaaier om samen het 70-jarige bestaan te vieren. Geïnteresseerde oud-leiding en sympathisanten kunnen een exemplaar kopen op de feestdag voor slechts € 2!

Opnaaier 70 jaar Chiro Lore

Gepubliceerd op

Deel dit op Facebook

Chiro Lore
Hertsdeinstraat 25, 2018 Antwerpen
info@chirolore.be
BE21 7755 9342 4803
Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Foto- en video-afspraken | Vrijwilligersstatuut