Zondag

21

oktober

2018

Maak jij onze projecten mogelijk?

Ieder jaar kunnen de inwoners van district Antwerpen projecten indienen op de Burgerbegroting. Chiro Lore en twintig achttien hebben 4 projecten ingediend in de categorieën interculturele projecten, jeugdwerk en vrijwilligers. Om deze projecten binnen te halen hebben we jouw stem nodig! Schrijf je in voor het burgerbegrotingfestival op zondag 21 oktober in het Zuiderpershuis.

Project 1: wereldkeuken met Chiro Lore

De Wereldkeuken van vorig jaar was een succes! Met jouw steun doen we deze graag opnieuw! Check de aftermovie.

Denk jij dat dit project de moeite waard is? Kom dan stemmen om 15.30 uur tijdens de ronde 'Ondersteuning jeugdwerk & Interculturele projecten'. In deze ronde kan je nog voor een ander Chiroproject stemmen. Lees verder!

Project 2: Winterfilmavonden door twintig achttien

Met ons Chirofestival twintig achttien tonen we dat we iets levendig in de buurt kunnen organiseren. Naast sfeer in de lente, willen we nu ook iets verwarmend in de winter brengen. Filmavonden met Antwerpse films én kortfilms van jonge Antwerpse filmmakers.

Door voor de 2 bovenstaande projecten te stemmen, help je ons het meest. Wil je nog andere projecten steunen? Lees dan zeker voort!

Project 3: leidingswervingsvideo

Chiro Lore blijft groeien. Om het ledenaantal te volgen, hebben we meer leiding nodig. Via leidingswervingsfilmpjes verwachten we volk te vinden!

Voor dit project moet je stemmen om 13.30 uur tijdens de ronde 'Groen in straten & Aanwerving en ondersteuning vrijwilligers'.

Project 3: grafitti-jam op twintig achttien

Met dit project help je jonge graffitikunstenaars aan visibiliteit. Zij mogen op onze doeken kunstwerken maken die we op en rond het festival hangen. Nadien worden deze doeken over district Antwerpen verspreid.

Voor dit project moet je stemmen om 17.30 uur tijdens de ronde 'Cursussen en Vorming & Kunst in het openbaar domein'.

Hoe kan je helpen?

Schrijf je in voor het burgerbegrotingfestival op zondag 21 oktober. Op 1 of meerdere rondes ben je aanwezig om samen met andere mensen aan tafeltjes te zitten. Samen overleg je wat je belangrijk vindt. Je helpt onze Chiro door onze projecten naar voor te schuiven.

Je woont in district Antwerpen, wilt helpen, maar kunt écht niet die dag.

Jij kan je steentje bijdragen! Stem online op onze projecten. Jouw stem telt voor 20% van het eindresultaat. Niet onbelangrijk dus.

Als je in het echt gaat stemmen, mag je ook digitaal stemmen. Doe het in dat geval dus 2 keer!

Hoe stem je digitaal?

  1. Ga naar de site van de Burgerbegroting
  2. Registreer je (je hebt je identificatienummer van het rijksregister nodig!)
  3. Ga naar je mail en klik op de bevestigingslink
  4. Ga opnieuw naar de site van de Burgerbegroting en log je in
  5. Ga naar Thema's > Interculturele projecten > Wereldkeuken met Chiro Lore en klik op het hartje om op dit project te stemmen
  6. Ga naar Thema's > Ondersteuning van het jeugdwerk > Winterfilmavonden op 't Zuid en klik op het hartje om op dit project te stemmen
  7. Ga naar Thema's > Aanwerving en ondersteuning vrijwilligers > Promofilm Chiro Lore en klik op het hartje om op dit project te stemmen
  8. Ga naar Thema's > Kunst in het openbaar domein > Grafitti-jam op twintig achttien en klik op het hartje om op dit project te stemmen

Schrijf je nu in!

District Antwerpen?

Je woont in district Antwerpen als je postcode 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 of 2060 is.

District Antwerpen

Links

Gepubliceerd op

Deel dit op Facebook

Chiro Lore
Hertsdeinstraat 25, 2018 Antwerpen
info@chirolore.be
BE21 7755 9342 4803
Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Foto- en video-afspraken | Vrijwilligersstatuut