Feestweekend

Pannenkoekenslag en Vlaamse Kermis

De lente is in het land en daarmee is het dan ook weer terug tijd voor de pannenkoekenslag! Op zaterdag 24 april kan u met de hele familie komen genieten van onze verschillende pannenkoeken en als u geen zoetekauw bent kan u ook een croque monsieur komen eten!

Er zal weer een Vlaamse Kermis zijn met allerlei klassieke spelletjes die ieder kind kunnen bekoren! Ook halen we ons springkasteel terug van stal. Dit alles onder toezicht, zodat u rustig kan genieten van uw eten terwijl uw bengels naar hartenlust spelen!

De punten die ze bij de spelletjes verdienen kunnen ze dan weer verzilveren in onze spetterende prijzenkraam! De kermis gaat door van 14.00 tot 18.00!

U bent welkom vanaf 13.00 uur in onze Chiro- lokalen in de Hertsdeinstraat 25, 2018 Antwerpen. Om 20.00 loopt ons pannenkoekenfestijn dan weer af. De keuken is heel de dag geopend dus u kan heel de dag terecht voor een pannenkoek!

Voetbaltoernooi

Op zondag 25 april organiseren we een voetbaltoernooi. We hebben maar plaats voor maximum 10 ploegen, dus wees er snel bij als u wil meedoen. Wie niet komt spelen is zeker welkom om te komen kijken. Inschrijven doet u via voetbal@chirolore.be. Het regelement kan u hier terugvinden.

We hopen u in grote getallen te mogen ontvangen!

Tot dan
de leiding

Gepubliceerd op

Deel dit op Facebook

Chiro Lore
Hertsdeinstraat 25, 2018 Antwerpen
info@chirolore.be
BE21 7755 9342 4803
Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Foto- en video-afspraken | Vrijwilligersstatuut