Programma

Ribbels - Speelclub - Rakwi's - Tito's - Keti's - Aspiranten

Ribbels

zo 2 november Een enge Chirozondag verwacht! Het is de zondag na Halloween en je mag verkleed naar de Chiro komen!
 
zo 9 november Vriendjesdag op de Chiro, kom maar af voor een vriendelijke zondag. Maar neem vooral al je vriendjes en vriendinnetjes mee zodat zij ook eens van de Chiro kunnen 'proeven'.
 
zo 16 november Vandaag op het menu: een wandeling in stad Antwerpen en lekker de toerist uithangen.
 
za 22 november De jaarlijkse Mosselsouper van Chiro Lore is er weer, sleur je ouders maar mee naar de lekkerste mosselen van het land.
 
zo 23 november Vanwege de Mosselsouper gisteren, is er geen Chiro vandaag. Jammer!
 
zo 30 november Het is Christus Koning! Je moet om 10.00 uur op de Chiro zijn en je zou met 8 euro op zak moeten hebben. Ouders zijn welkom om mee te eten vanaf 11.45 uur!
 
zo 7 december Sinterklaas is op bezoek op Chiro Lore! Zie maar dat je braaf bent tegen dan...
 
zo 14 december Leeuwen, tijgers, beren... wat zou er toch aan de hand kunnen zijn op Chiro Lore vandaag?
 
zo 21 december Vandaag word er leuk geknutseld! Versiering voor op de kerstboom zijn prioriteit.
zo 28 december Helaas geen Chiro vandaag. Geniet van julie vakantie!

Speelclub

zo 2 november Wij zoeken de schat, wij zoeken de schat! Breng je vergrootglas en speurneuzen maar mee, want we moeten de verloren schat van Karbonkel terug zien te vinden!
 
zo 9 november Want het is kusjesdag, kusjesdag, kusjesdaaaaag! Uuuh... ik bedoel vriendjesdag natuurlijk! Neem dus allemaal jullie vriendjes maar mee, hoezee!
 
zo 16 november Vandaag wordt een hele leuke dag! Met een mooie glimlach! We gaan namelijk versieringen ineenknutselen voor de Mosselsouper! Leuk hé! Kunnen we die dan nadien laten bewonderen leidster? Ja, natuurlijk! Neem iedereen mee zaterdag 22 november en laat ze genieten van jullie prachtige kunst!
 
za 22 november Vandaag is het de Mosselsouper, hoezee! We nemen even pauze van al het spelen en we eten onze buikjes lekker rond.
 
zo 23 november Ooooooooooh! Vandaag geen Chiro! Maar dat komt omdat iedereen nog aan het nagenieten is van de Mosselsouper, mmmmhh!
 
zo 30 november Vandaag is het... Tromgeroffel... Christus Koning! Keimegasupertof! Het is om 10.00 uur op de Chiro te doen! Vraag aan mama en papa ook even 8 euro voor een gigafantastisch leuke verassing! Je mama en papa zijn ook welkom vanaf 11.45 uur om mee te eten, willen ze graag komen, moeten ze dit wel even aan leidster Hayat laten weten!
 
zo 7 december Zie ginds komt de stoomboot uit... ja van waar kwam die ook alweer? Italië? Griekenland? Ethiopië? Jullie leiders hebben hulp nodig want we kennen de tekst niet meer en de Sint komt op bezoek! Help! Als we de liedjes niet kunnen zingen, krijgen we geen cadeautjes!
 
zo 14 december Hey ho, hey ho, werken doen we zo! Niet echt werken natuurlijk, maar we gaan net zoals de zeven dwergen proberen om Sneeuwwitje te redden! En dat kan alleen maar als we de prins vinden!
 
zo 21 december Wat krijgen we nu? Het is al bijna Kerstmis! Ik denk dat het tijd is om leuke kerstboomversieringen te maken! Jij ook? Ah tof! Kom dan maar snel naar de Chiro!
zo 28 december Helaas pindakaas! Geen Chiro vandaag, maar wanhoop niet, nu kunnen jullie lekker huiswerk maken! Mopje! Het is vakantie, hoeraaa!

Rakwi's

zo 2 november Met Halloween
Het is Halloween
Het is donker op straat
Pas op waar je gaat
Want overal loert gevaar
Met Halloween
 
zo 9 november Daar komt Jan met de brandweerwagen
Oei, oei, oei, wat een brandweerman
Tingeling, daar komt hij aan
Met de ladder en de slang
hij is helemaal niet bang!
 
zo 16 november Een, twee, drie, vier
Hoedje van, hoedje van
Een, twee, drie, vier
Hoedje van papier
 
za 22 november Zeg ken jij de mosselman
De mosselman
De mosselman
Samen kennen we de mosselman
De mosselman
De mosselman...
Kom zeker lekkere mosseltjes eten op de Chiro!
 
zo 23 november Ik ben het beu, beu, beu
Want ik wil zingen en springen
Hollen, bollen, rollen
Lachen, roepen, tieren
Dat vind ik fijn
Het is jammer genoeg geen Chiro vandaag!
 
zo 30 november Chirokameraden, de Koning ons wacht
Hoort nu dringend zijn roep en zijn stem
Zijn wil in ons hart wordt een stormende kracht
In ´t gelid, in de rangen voor hem
Zingt het lied van de Vorst, zingt het Koningenlied
Want de koning der Koningen roept
Neen, wij strijden voor wereldse koningen niet
Want de koning der Koningen roept
Om 10.00 uur op de Chiro en breng 8 euro mee!
 
zo 7 december Dag Sinterklaasje dag dag
Dag dag Zwarte Piet
Dag Sinterklaasje dag dag
Luister naar ons welkomslied
 
zo 14 december Als ik op mijn bed lig
En ontspan met een zucht
Dan kan ik denken dat ik kan vliegen
Op de lucht
Over daken over heuvels
Wat ik dan allemaal wel niet zie
In mijn fantasie
 
zo 21 december Alle dagen dennengeur
En een hartje op de deur
Lichtjes in het vensterglas
Ik wou dat het altijd Kerstmis was
Ik wou dat het altijd Kerstmis was
Neem versiering mee voor de kerstboom + cadeautje van maximaal 3 euro of iets dat je graag zou weggeven om er iemand anders blij mee te maken. Feestelijke kledij is noodzakelijk!
zo 28 december Gelukkige feestdagen! Geen Chiro.

Tito's

zo 2 november Vandaag maken we het park onveilig. Neen, niet zomaar een park, het Nachtegalenpark! Vergeet zeker jullie fiets niet. Als je geen fiets hebt, gelieve dan op voorhand te verwittigen.
 
zo 9 november Het is vriendjesdag! Neem zeker allemaal zoveel mogelijk vrienden mee naar de Chiro om te laten zien hoe cool wij zijn! Vandaag is er namelijk ook een spannende race tegen de tijd: zie dat je je deadline haalt...
 
zo 16 november Eet deze week allemaal maar goed hersenvoedsel want vandaag gaan we jullie hersencellen trainen. Op het einde van de dag weten we wie de slimste tito ter wereld is!
 
za 22 november Deze avond is het Mosselsouper op Chiro Lore! Iedereen is van harte welkom! Zeker ook allemaal komen om lekker te eten!
 
zo 23 november De leiding heeft tot heel laat gewerkt om te helpen bij de Mosselsouper. Vandaar krijgen we deze zondag allemaal een welverdiende rustdag. Geen Chiro dus. Maar zeker tot volgende week!
 
zo 30 november Tromgeroffel. Jeeeej! Vandaag is het Christus Koning. Weer een hele dag vol leuke activiteiten. We beginnen zelfs al om 10 uur! Zie dat je uit je bed bent eh! Jullie ouders zijn welkom vanaf 11.45 uur om mee frietjes te komen eten, maar ze moeten wel eerst een seintje geven aan leidster Hayat! Belangrijk: neem ook allemaal 8 euro mee.
 
zo 7 december Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!! Vandaag weten we wie er allemaal heel braaf is geweest dit jaar. Gaan we verassingen krijgen? Let op, vandaag is het maar Chiro van 16.00 tot 18.00 uur, zodat jullie eerst kunnen studeren.
 
vrij 12 december Brrrrrr, wij dachten dat Halloween al lang voorbij was... Toch niet! Vandaag gaan we op de Chiro lekker griezelen met een griezelfilm! Of is het ineens 1 april? Want misschien gaan onze buiken wel pijn doen van het lachen tijdens een komedie. Zeker komen als je het wilt weten. Neem alvast lekkere snacks mee die we allemaal samen kunnen opeten! Deze avond begint om 19.00 en duurt tot 22.00 uur.
 
vrij 19 december Na alle examenstress komen we even tot rust. We houden het deze vrijdag gewoon rustig en we gaan zien wie er gekroond zal worden tot gezelschapskoning(in). Het is namelijk een gezelschapsspelletjesavond. Deze avond begint om 19.00 en duurt tot 22.00 uur.
zo 28 december Deze week is het jammer genoeg geen Chiro.

Keti's

zo 2 november Kaarsjes knutselen.
 
zo 9 november Vriendjesdag, breng allemaal maar een vriendje mee voor een onvergetelijke Chirozondag.
 
zo 16 november Eén tegen alles.
 
za 22 november Mosselsouper! Jullie hebben een shift lieverdjes, van 20.30 tot 22.00 uur.
 
zo 23 november Geen Chiro, de leiding mag alles opruimen van de Mosselsouper.
 
zo 30 november Christus Koning: jeeeeeej!
 
zo 7 december Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!
 
vrij 12 december Vanwege de examens is het dus nu op vrijdag Chiro en gaan we een levenechte levensweg spelen.
 
zo 21 december Kerstfeestje keti's!
zo 28 december

Aspiranten

Beste aspirant/filmliefhebber

Vanaf heden kondigen wij aan dat u zich iedere week mag verwachten aan een nieuwe trailer van het komende programma. Wij zullen deze via de digitale wegen bij u voorleggen. Tevens zal u de correcte datum en tijd van die specifieke vertoningen doorkrijgen. De vertoningen dienen bijgewoond te worden in uniform. Er zullen ook enkele speciale vertoningen voorkomen daar er sprake was van te volle agenda’s wegens examens. Wij zullen daarom sommige vertoningen laten doorgaan op andere momenten.

Wij hopen op jullie massale opkomst.

Vriendelijke groeten
Hayat Oberon en Stef Spielberg

Chiro Lore Youtube kanaal
Facebook Chiro Lore
Leiding worden?
sitemap