Buitenlands kamp rakwi's, tito's, keti's en aspiranten

't Is tijd om het te vertellen. De oudste leden weten eindelijk het antwoord op de vraag die ze al langer stelden. Naar waar gaan de rakwi’s, tito’s, keti’s en aspiranten van Chiro Lore op buitenlands kamp?

De 4 oudste afdelingen gaan naar Tsjechië! Met als uitvalsbasis Liberec, gaan ze prachtige landschappen zien, ongerepte natuur verkennen en onvergetelijke avonturen beleven. Dat van zaterdag 21 t.e.m. dinsdag 31 juli 2018.

Je betaalt voorlopig € 180 per persoon voor het kamp. Waarom voorlopig? We werken met voorinschrijvingen. De grootste kost van ons kamp is de bus heen. Als we van alle leden weten of ze meegaan of niet, kunnen we een bus boeken afgestemd op het aantal leden dat meegaat. Mogelijks daalt daardoor de prijs.

We vragen aan alle leden om te laten weten of ze meegaan of niet. Een voorinschrijving is je enigste garantie op een zitje!

De deadline is zaterdag 21 april!

Vul de voorinschrijving voor het rakwi-aspirantenkamp in

Help, ik vind € 180 veel geld

Chiro is voor iedereen. Daarom houden we bewust ons lid- en kampgeld laag en organiseren we in het jaar verschillende geldacties. Voor het buitenlands kamp kunnen we niet anders dan wat extra te vragen. We hebben wel volgende maatregelen genomen:

Wat kan je alvast in orde brengen?

Dit geldt voor alle leden, zowel voor het ribbels-speelclubkamp als voor het rakwi-aspirantenkamp.

Identiteitskaart, Kids-ID of paspoort meenemen!

Reistoelating minderjarige

We hebben een reistoelating voor een minderjarige nodig om kinderen mee naar het buitenland te nemen. Dit is een formulier dat je bij je gemeente aanvraagt.

Leden die geen identiteitskaart, Kids-ID of paspoort en reistoelating hebben, mogen niet mee vertrekken. Breng dit dus zeker in orde!

Bekijk enkele foto's die we ter plaatse namen

Kampverkenning Tsjechië Kampverkenning Tsjechië Kampverkenning Tsjechië

Reserveer nu jouw plaats!

Gepubliceerd op

Deel dit op Facebook

Chiro Lore
Hertsdeinstraat 25, 2018 Antwerpen
info@chirolore.be
BE21 7755 9342 4803
Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Foto- en video-afspraken | Vrijwilligersstatuut