Burgerbegroting 2016: groen speelterrein en bakfiets

Ieder jaar kunnen de inwonders van district Antwerpen projecten indienen op de Burgerbegroting. Chiro Lore heeft twee projecten ingediend in de categorie jeugdwerk. Om deze projecten binnen te halen hebben we jouw stem nodig! Schrijf je in voor het burgerbegrotingfestival op zondag 16 oktober om 14.00 uur in jeugdcentrum Kavka.

Groen speelterrein

We hebben met de Chiro een eigen terrein. De scouts en de buurt gebruiken dit ook. Jammer genoeg is het gras er niet altijd. De grond moet dringend gereinigd worden! Daarom vragen we met de Chiro geld om het terrein grondig schoon te maken zodat het gras weer groeit en alle kinderen op veilig en gezond gras kunnen spelen.

Groen grasterrein voor Chiro Lore

Nieuwe bakfiets

Onze oude bakfiets is versleten! Met de Burgerbegroting willen we een nieuwe kopen. Zo hoeven we niet met de auto naar de winkel te gaan en kunnen we veel spelmateriaal meenemen als we in de stad gaan spelen. Bovendien maken we er een echte promowagen van!

Nieuwe bakfiets voor Chiro Lore

Hoe kan je helpen?

Schrijf je in voor het burgerbegrotingfestival op zondag 16 oktober. Om 14.00 uur ben je aanwezig om samen met andere mensen aan tafeltjes te zitten. Samen overleg je wat je belangrijk vindt. Je helpt onze Chiro door onze twee projecten naar voor te schuiven.

Tip voor ouders!

Kavka is op 15 minuten fietsen van de Chiro. Zet je kind gewoon om 13.45 uur af en je kan op tijd zijn om mee te doen met het burgerbegrotingfestival. We waarderen je inzet!

Schrijf je nu in!

District Antwerpen?

Je woont in district Antwerpen als je postcode 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 of 2060 is.

District Antwerpen

Links

Gepubliceerd op

Deel dit op Facebook

Chiro Lore
Hertsdeinstraat 25, 2018 Antwerpen
info@chirolore.be
BE21 7755 9342 4803
Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Foto- en video-afspraken | Vrijwilligersstatuut