Zondag

22

oktober

2017

Maak jij onze projecten mogelijk?

Ieder jaar kunnen de inwoners van district Antwerpen projecten indienen op de Burgerbegroting. Chiro Lore heeft 3 projecten ingediend in de categorieƫn interculturele projecten, jeugdwerk en vrijwilligers. Om deze projecten binnen te halen hebben we jouw stem nodig! Schrijf je in voor het burgerbegrotingfestival op zondag 22 oktober in het Zuiderpershuis.

Project 1: wereldkeuken met Chiro Lore

We zijn een diverse Chiro en daar zijn we trots op. In de media verschenen we als een van de goede voorbeelden. We zetten dit in de kijker door een wereldkeuken te organiseren met verschillende ouders van verschillende afkomst.

Denk jij dat dit project de moeite waard is? Kom dan stemmen om 16.00 uur tijdens de ronde 'Interculturele projecten & Gemeenschapstuinen'.

Door mee voor dit project te stemmen, help je ons het meest. Wil je nog andere projecten steunen? Lees dan zeker voort!

Project 2: bekendmakingsmateriaal

We staan als Chiro wel eens op een buurtfeest om animatie te voorzien. Met deze steun kopen we bekendmakingsmateriaal om te tonen dat we er zijn. Zo leert iedereen de Chiro kennen.

Vind je dit ook belangrijk? Kom dan om 11.00 uur stemmen tijdens de ronde 'Ondersteuning van het jeugdwerk & Ontmoeting in de buurt'.

Project 3: leidingswervingsvideo

Chiro Lore blijft groeien. Om het ledenaantal te volgen, hebben we meer leiding nodig. Via leidingswervingsfilmpjes verwachten we volk te vinden!

Voor dit project moet je stemmen om 14.00 uur tijdens de ronde 'Aanwerving en ondersteuning vrijwilligers & Huiswerkbegeleiding'.

Hoe kan je helpen?

Schrijf je in voor het burgerbegrotingfestival op zondag 22 oktober. Op 1 of meerdere rondes ben je aanwezig om samen met andere mensen aan tafeltjes te zitten. Samen overleg je wat je belangrijk vindt. Je helpt onze Chiro door onze projecten naar voor te schuiven.

Tip voor ouders!

Het Zuiderpershuis is op 15 minuten fietsen van de Chiro. Ga je om 14.00 uur stemmen, zet je kind dan om 13.45 uur af op de Chiro. We waarderen je inzet!

Schrijf je nu in!

District Antwerpen?

Je woont in district Antwerpen als je postcode 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 of 2060 is.

District Antwerpen

Links

Gepubliceerd op

Deel dit op Facebook

Chiro Lore
Hertsdeinstraat 25, 2018 Antwerpen
info@chirolore.be
BE21 7755 9342 4803
Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Foto- en video-afspraken | Vrijwilligersstatuut