Feestweekend voorbij

Zaterdag

De Pannenkoekenslag en de Vlaamse Kermis waren een succes! We kregen positieve reacties op de pannenkoeken en de kindjes waren in de wolken van de prijzen die ze kregen. Bedankt aan alle gulle winkels die ons van prijzen voorzagen.

Zondag

Het voetbaltoernooi was een spannende gelegenheid! De inzet was dan ook hoog: de enige echte Chiro Lore Voetbalkampioentitel. De spits in de voorrondes werd afgebeten door de derby tussen de leiding van Chiro Lore en de leiding van KSA Antwerpen-Stad. De match liep uit op een gelijkstand. Nadien volgde nog 5 andere matchen in de voorrondes. In de eerste match van The Flying Devils raakte topspeler Vincent geblesseerd. Hierdoor was hij voor de rest van het toernooi out.

Halve finales
In de halve finales spande het er om. De spannendste match was ongetwijfeld die tussen onze leidingsploeg versus The Flying Devils die voornamelijk uit oud-leiding bestond. Na een bloedstollende match strandde de teams op gelijkstand. Met penalty's werd de match beslecht en The Flying Devils wonnen.

Finales
Voordat we de match van de dag speelden volgde eerst een match om de 3e en 4e plaats. Hierin toonde de leiding dat ze beter waren dan de ploeg De Marcellekes. De grote finale werd gespeeld door de KSA versus The Flying Devils. De KSA maakte brandhout van The Flying Devils en kregen zo de titel van "Kampioen van het Chiro Lore Voetbaltoernooi". Ze namen een unieke beker mee naar huis en konden hun maagje nog een gratis vullen met drank en pannenkoeken. Proficiat!

De einstand zag er als volgt uit:

  1. KSA
  2. The Flying Devils
  3. Lore Leiding
  4. De Marcellekes
  5. Achterman
  6. Girls United

Nogmaals bedankt aan alle spelers en supporters die kwamen opdagen. En een heel speciale dankuwel aan Dirk De Vlaminck die die dag de rol van arbiter op zich nam.

Intergalactic Voyage: het ruimtekamp

Jawel, het thema van het komende kamp is bekend! Zoals ieder jaar van we van 21 t.e.m. 31 juli op kamp. De speelclubbers vertrekken pas de 25e. Dus trek jullie stoute moonboots maar aan en kom mee op kamp.

Gepubliceerd op

Deel dit op Facebook

Chiro Lore
Hertsdeinstraat 25, 2018 Antwerpen
info@chirolore.be
BE21 7755 9342 4803
Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Foto- en video-afspraken | Vrijwilligersstatuut