Start nieuw Chirojaar

Beste Chirovrienden

Na ons fantastisch superheldenkamp en met het einde van de vakantie in zicht, begint ook stilletjes aan het nieuwe Chirojaar, waarop we ons elke zondag weer kunnen uitleven op het Chiroterrein! Binnenkort zal het Chiroboekje weer in jullie bus steken maar voor september houden we jullie op de hoogte met deze brief, zodat jullie weten wat er jullie te wachten staat!

zondag 1 & 8 september

Deze zondagen is het nog geen Chiro, de leiding bereidt zich fysiek en mentaal voor op het nieuwe Chirojaar en kan niet wachten jullie terug te zien. Geniet van jullie eerste schooldagen!

zondag 15 september: MASSAZONDAG

Eindelijk is het zover, onze eerste zondag weer samen! En zoals altijd is dit geen gewone zondag. We zullen deze dag beginnen met massaspelen, dit betekent dat we met de hele Chirogroep leuke spelletjes zullen spelen. Nadien kan iedereen kiezen waar hij of zij zin in heeft en voorziet de leiding keuzeruimtes, dit kan gaan van hevige spelen tot armbandjes maken. Om 17.00 uur begint de barbecue waarop al de ouders welkom zijn om een hapje te komen eten en zo het nieuwe Chirojaar samen in te zetten, ook inschrijvingen kunnen op dat moment al gebeuren. U hoeft op voorhand niet te reserveren, vegetarisch, halal en gewoon vlees wordt voorzien. Voor ieders wat wils en dat aan zeer democratische prijzen. Ondertussen zal er in één van de lokalen een diashow plaatsvinden met de langverwachte foto’s van het kamp. Hopelijk kunnen jullie er allemaal bij zijn!

zondag 22 september: overgang

Vandaag is het dé dag, jaja zij die naar een andere afdeling moeten zullen zichzelf moeten bewijzen in enkele proefjes! Ons Chiroterrein zal omgetoverd worden tot een heus overgangsparcours en de leden die niet over moeten zullen de overgangers moeten aanmoedigen in hun beproevingen. Het thema van dit jaar is anarchie en punk. Doe je leren jekker aan, scheer een mohawk of verf het in een felle kleur, plaats nog snel een roestige oorbel of zet je Anonymous masker op. Voor diegene die overgaan, vergeet zeker geen kleren mee te nemen die vuil mogen worden en douchegerief. Op deze dag komt iedereen ook zijn nieuwe leiding te weten. Spannend!

zondag 29 september

Deze zondag is het de eerste dag met je nieuwe afdeling en dus ook met je nieuwe leiding. We zullen elkaar wat beter (of nog beter) leren kennen en wat plannen voor het komende jaar. Het belooft een leuke dag te worden!

Zo dat was het voor september, wij hebben er al zin in, tot snel!

Veel groeten van de leiding

Gepubliceerd op

Deel dit op Facebook

Chiro Lore
Hertsdeinstraat 25, 2018 Antwerpen
info@chirolore.be
BE21 7755 9342 4803
Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Foto- en video-afspraken | Vrijwilligersstatuut