Afdelingen

Speelclub: 6 tot 9 jaar

De speelclubleden durven al wat meer dan de ribbels. Ze spelen vol moed politie en dief en wandelen in een goed tempo een pijlentocht uit. Hun eerste koekjes bakken? Dat moet smaken. Zo snel mogelijk een waterestafette uitlopen? Ook dat hoort bij de speelclub. Deze bende wordt dit jaar geleid door leidster Martha en leidster Eline.

Ontdek de komende speelclubactiviteiten!

Een vraag voor de speelclubleiding? Bel of mail!

Mazzel, afdelingsfiguurtje van de speelclub

Rakwi’s: 9 tot 12 jaar

De rakwi’s zijn misschien wel de coolste van de hele Chiro. Tijdens weekend op ruiltocht je avondeten verzamelen? Je verstoppen in het park tijdens een groot spel? Op kamp alle afdelingen uitdagen met touwtje trek? Dat is allemaal typisch rakwi. Deze hyperactieve bende wordt onder controle gehouden door leidster Marie en leidster Pam.

Ontdek de komende rakwi-activiteiten!

Een vraag voor de rakwileiding? Bel of mail!

Sjoepap, afdelingsfiguurtje van de rakwi’s

Tito’s: 12 tot 14 jaar

De tito’s gaan al eens met de fiets weg. Of ze zetten de Meir op stelten met een groots stadsspel. Keihard winnen in een hevig spel? Of je om ter gekst schminken als superster voor een talentenshow? Het kan allemaal gebeuren bij de tito’s. Deze jongens en meisjes krijgen dit jaar leiding van leidster Sarah en leidster Sarah.

Ontdek de komende tito-activiteiten!

Een vraag voor de titoleiding? Bel of mail!

Flamm en Spetter, afdelingsfiguurtjes van de tito’s

Keti’s: 14 tot 16 jaar

De keti’s amuseren zich te pletter. Op avontuur gaan in de natuur? Een filmavond houden? Een vlot bouwen om een rivier over te steken? Of gewoon een eigen sport verzinnen terwijl ze hun lokaal ombouwen. Ze zeggen wel eens dat de keti-jaren de beste jaren zijn. Dat kan ook dit jaar maar enkel met leider Adriaan en leider Milton.

Ontdek de komende keti-activiteiten!

Een vraag voor de ketileiding? Bel of mail!

Bo de bever, afdelingsfiguurtje van de keti’s

Aspiranten: 16 tot 18 jaar

De aspiranten zijn de oudsten. Daarom beleven zij de zotste avonturen of chillen ze wel eens op andere momenten op de Chiro. Zij mogen mee op grote Chiro-activiteiten waar aspiranten van heel Vlaanderen naar toe gaan. Ze krijgen ze verantwoordelijkheid door af en toe mee leiding te geven. Aspirant ben je maar voor een keer in het leven. Dit jaar krijgen ze leiding van leider Kos en leidster Xante.

Ontdek de komende aspi-activiteiten!

Een vraag voor de aspileiding? Bel of mail!

Freek de egel, afdelingsfiguurtje van de aspiranten

Chiro Lore
Hertsdeinstraat 25, 2018 Antwerpen
info@chirolore.be
BE21 7755 9342 4803
Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Foto- en video-afspraken | Vrijwilligersstatuut