Afdelingen

Speelclub: 6 tot 9 jaar

De speelclubleden durven al wat meer dan de ribbels. Ze spelen vol moed politie en dief en wandelen in een goed tempo een pijlentocht uit. Hun eerste koekjes bakken? Dat moet smaken. Zo snel mogelijk een waterestafette uitlopen? Ook dat hoort bij de speelclub. Deze bende wordt dit jaar geleid door leidster Emma en leidster Linette.

Ontdek de komende speelclubactiviteiten!

Een vraag voor de speelclubleiding? Bel of mail!

Mazzel, afdelingsfiguurtje van de speelclub

Rakwi’s: 9 tot 12 jaar

De rakwi’s zijn misschien wel de coolste van de hele Chiro. Tijdens weekend op ruiltocht je avondeten verzamelen? Je verstoppen in het park tijdens een groot spel? Op kamp alle afdelingen uitdagen met touwtje trek? Dat is allemaal typisch rakwi. Deze hyperactieve bende wordt onder controle gehouden door leidster Xante en leidster Rocky.

Ontdek de komende rakwi-activiteiten!

Een vraag voor de rakwileiding? Bel of mail!

Sjoepap, afdelingsfiguurtje van de rakwi’s

Aspiranten: 16 tot 18 jaar

De aspiranten zijn de oudsten. Daarom beleven zij de zotste avonturen of chillen ze wel eens op andere momenten op de Chiro. Zij mogen mee op grote Chiro-activiteiten waar aspiranten van heel Vlaanderen naar toe gaan. Ze krijgen ze verantwoordelijkheid door af en toe mee leiding te geven. Aspirant ben je maar voor een keer in het leven. Dit jaar krijgen ze leiding van leider Milton en leidster Martha.

Ontdek de komende aspi-activiteiten!

Een vraag voor de aspileiding? Bel of mail!

Freek de egel, afdelingsfiguurtje van de aspiranten

Chiro Lore
Hertsdeinstraat 25, 2018 Antwerpen
info@chirolore.be
BE21 7755 9342 4803
Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Foto- en video-afspraken | Vrijwilligersstatuut