Programma

Ribbels

Vandaag is het de Dag van de jeugdbeweging. Ga in je Chirokledij naar school en toon dat je trots bent om in Chiro Lore te zitten!
Vandaag moeten jullie bewijzen hoe ver jullie voor onze jeugdbeweging door het vuur zouden gaan. Ribbels.. zet je schrap! Dit wordt een uitdagende zondag. Stuur jullie ouders gerust naar de Burgerbegroting waar ze voor onze projecten kunnen stemmen.
Rupsje Ribbel is ziek. Hij heeft te veel taart gegeten! Wij moeten op zoek gaan naar een nieuwe ribbel. Daarom organiseren we vandaag een ribbelverkiezing. Laat aan de jury jullie beste eigenschappen zien.

Speelclub

Dag van de jeugdbeweging! Laat jouw coole Chiro-uniform maar zien aan heel de school! Vertel ze ook maar wat jij het leukste vindt aan de Chiro en vertel ons zondag alles over deze dag!
BACK IN TIME. Dit wil zeggen: terug in de tijd! Whaaaaaaaaaat??? Tijdreizen??? Niet vergeten om aan je mama of papa te vragen om te komen stemmen voor de Burgerbegroting!
Speelclubleden.
Precies toch wel cool.
Of niet soms?
Reken maar van yes!
Tuurlijk. :) Wat dacht je anders?
Denk jij wat ik denk dat het is?
Ahaaaaa.
Geweldig! Vertel het ons maar zondag. :)

Rakwi’s

Ga in je Chiro-uniform naar school. Vandaag mag het zeker. Doen! De leiding komt in de klassen controleren.
Bom, maarschalk, generaal, kolonel, majoor, kapitein, luitenant, sergeant, mineur, verkenner, spion, én vlag.
Boom! Klei!

Tito’s

Ahaah, Dag van de jeugdbeweging. Draag allemaal met trots jullie uniform naar school en kom zeker smullen van een gróót ontbijt. Wie daar bij wil zijn, moet om 6.30 uur met fiets op de Chiro zijn of om 7.00 uur op het Koningin Astridplein!

Neem dit mee:
 • Beker
Niet te veel drinken tito's... Of toch wel? Vandaag is het pisquiz!
We gaan op verlengd titoweekend! In Wijchmaal (het verre Limburg) en het thema is Halloween. 5 dagen waarin we met z'n allen de bossen en velden zitten voor een supervette tijd. Sommige coole ouders brengen jullie en halen jullie weer op. Maak op tijd jullie bagage.

Want vrijdag moet je om 18.30 uur op de Chiro zijn in Chirokledij mét een volle maag. Om 19.00 vertrekken jullie met de auto om dan tussen 20.30 en 21.00 uur aan te komen in Diestersedijk 8, 3990 Wijchmaal-Peer.

Dinsdag vertrekken we terug om 19.00 uur in Limburg met een volle maag. We zijn dan waarschijnlijk tussen 20.30 en 21.00 uur terug op de Chiro.

Laat je gsm en snoep maar thuis. De leiding en kookleiding hebben hun gsm bij. Deze staan altijd aan, zodat ouders altijd de leiding kunnen contacteren.

Nog vragen? Contacteer gerust de titoleiding via tito@chirolore.be.

Neem dit mee:
 • € 35
 • Chirokledij
 • Dikke trui
 • Ondergoed
 • Slaapzak en kussen
 • Sokken
 • Stapschoenen
 • Veldbed
 • Waszak (tandenborstel, zeep, ...)

Keti’s

"That's where the future lies, in the youth of today"... Het is de Dag van de jeugdbeweging . Zorg maar dat je fancy in je uniform naar school gaat. We spreken nog af voor het ontbijt en we doen een sleepover voor degenen die niet naar de Nacht van de jeugdbeweging willen. Wie bij het ontbijt wil zijn, moet om 6.30 uur met fiets op de Chiro zijn of om 7.00 uur op het Koningin Astridplein!

Neem dit mee:
 • Beker
"I'm just a musical prostitute my dear."
"Earth is just eh without art."

Aspiranten

Vandaag is het de dag van het jaar waarop je met uniform naar het school kan gaan en we gaan ook samen naar het ontbijt! We spreken om 6.30 uur met fiets op de Chiro af!

Neem dit mee:
 • Beker
 • Fiets
Vandaag gaan we ervoor zorgen dat het district Antwerpen de Chiro helpt.

Neem dit mee:
 • Fiets
Vandaag gaat het lekker griezelen...