Lid worden

Ben je tussen 6 en 18 jaar oud? Dan is Chiro iets voor jou. Je kan iedere zondag spelen, sporten, knutselen of gewoon onder vrienden zijn. Telkens van 14.00 tot 18.00 uur op ons groen Chiroterrein.

groen terrein Chiro Lore

Inschrijven

Je kan twee keer proberen voor je je moet inschrijven. Is Chiro jouw ding? Dan komt de afdelingsleiding langs voor een huisbezoek. Ouders krijgen dan alle nodige informatie over de Chiro. Nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar leiding@chirolore.be.

Inschrijven kost € 25. Daarmee ben je ineens verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid, ongevallen en rechtsbijstand.

Op de hoogte blijven

Je vindt het programma terug op chirolore.be/programma. Dit krijg je ook per mail toegestuurd.

Chirokleren

We dragen op de Chiro een uniform. Dat zijn speelkleren die vuil mogen worden. En zo zijn we herkenbaar op straat.

Je moet niet alles hebben. Je mag kiezen uit het aanbod. Zie wel dat je bovenaan een trui, T-shirt, hemd of marcelleke hebt en vanonder een short of rok.

Je krijgt nieuwe Chirokleren voor € 10 per stuk (€ 15 voor de trui in kindermaat en € 20 voor een volwassen maat) en € 5 voor tweedehandskleren. Je moet hiervoor bij leidster Pam of leidster Eline zijn. Kleren die te klein zijn, verkoop je daarna terug voor € 5. Soms is onze voorraad op. Dan moet je je kleren in de Chirowinkel, De Banier, kopen.

Het uniform is een assortiment Chirokleren waar je uit mag kiezen

Vieruurtje

Je mag je eigen koekje en drankje meenemen. Maar je kan dit ook bij de Chiro kopen.

Betalen kan cash of via een digitale drankenlijst. Je kan daar een bedrag naar keuze daar op zetten. Zo moet je niet iedere week de puzzel maken én vermijd je het risico dat het geld kwijt geraakt tijdens het spelen.

Hoe zet je geld op je digitale drankenlijst?

Wil je weten wat er met je geld op de digitale drankenlijst gebeurt? Je kan op eender welk moment aan de leiding vragen hoeveel geld je nog hebt én weten wat er mee gekocht is. Stuur in dat geval gewoon een mailtje naar de afdelingsleiding.

Weekend en kamp

Met je afdeling ga je een keer op weekend. Van vrijdagavond tot zondagmiddag op een locatie zitten en de hele tijd plezier maken. Supertof, toch? Voor de jongsten is het ineens een goede voorbereiding voor het kamp.

Ieder jaar gaan we van 21 t.e.m. 31 juli op kamp met alle afdelingen. De jongsten gaan pas vanaf de 25e mee. Hou deze periode vrij, want het is het allerleukste moment van het hele Chirojaar.

Vertaling

Bekijk deze pagina in een andere taal. Deze vertalingen helpen je de Chiro te leren kennen als je niet zo goed Nederlands kan.

Chiro Lore
Hertsdeinstraat 25, 2018 Antwerpen
info@chirolore.be
BE21 7755 9342 4803
Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Foto- en video-afspraken | Vrijwilligersstatuut